The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Pe harta Cartierului Creativ // Băcănia Earth Food

Articol / 15 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • Pe harta Cartierului Creativ // Băcănia Earth Food
  • Pe harta Cartierului Creativ // Băcănia Earth Food
  • Pe harta Cartierului Creativ // Băcănia Earth Food
  • Pe harta Cartierului Creativ // Băcănia Earth Food
1/4
SPECIFIC
Earth Food este un concept ce promovează cultura alimentaţiei naturale, sănătoase și gustoase. Ne-am dorit să devenim un liant între micii și numeroșii producători români de alimente și toţi consumatorii de produse sănătoase. Vrem să îi reprezentăm pe producătorii români cu gospodării mici care nu ajung sa fie cunoscuţi în marile orașe (târguri, expoziţii, magazine proprii) și să aducem de la aceștia cele mai bune și mai diversificate bunătăţi din spaţiul rural românesc. Terapia prin alimentaţie, armonia dintre gustul alimentelor și "mirosul" de odinioară al reţetelor propuse de noi, urbanizarea recoltelor micilor producători români sunt împărtășite și degustate cu clienţii noștri de peste cinci ani.

OFERTĂ
Vă invităm să transformăm actul de hrănire într-unul de comunicare, să ne bucurăm împreună de plăcerile senzoriale date de fructe și legume gustoase, brânzeturi maturate și înmiresmate, afumături colorate și aromate. Toate sunt asezonate cu nouă sortimente de vinuri bio din Timiș (Terra Natura) și cinci sortimente de bere artizanală, nepasteurizată (sticlă și draught), din Harghita (Csiki Sor, Szekely Sor, Barna Sor, Mezes Sor, Krem Sor). Ca regulă generală, produsele pe care le vindem NU au: hormoni de creștere, aditivi, coloranţi, pesticide sau alte elemente chimice. De asemenea, produsele au conţinut redus de sare neiodată, și sunt afumate cu fum natural din lemn de fag.

COLABORĂRI
Ne reunim cu clienţii noștri de două ori pe an pentru a dezbate complexitatea relaţiei om-aliment, pentru a cunoaște principalul mesager al naturii și al apropierii interumane: mâncarea. Clienţii Earth Food primesc gratuit consultaţii despre alimentaţie din partea unui nutriţionist. Earth Food susţine și asigură o alimentaţie românească, sănătoasă și gustoasă pentru copiii de la grădiniţa Waldorf Christophori și pentru copiii de la Centrul Educaţional în limba germană Vila Kunterbunt.

Prezentat de Cristian și Laura, proprietari