The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bubble Expo - Air Max Day 2018 în Cartierul Creativ

Articol / 21 Mar 2018 / Lori Alexe
  • Bubble Expo - Air Max Day 2018 în Cartierul Creativ
1/1
Pe 26 martie este sărbătorit în lume bubble-ul consacrat al Nike.

Evenimentul Air Max Day este o expoziție organizată în colaborare cu Beans&Dots, Mezanin și Noizz.ro care scoate în evidență evoluția atât tehnologică cât și estetică apărută pe parcursul timpului la modelele care poartă semnătura Nike Air Max.

Expoziția urmează să aibă două părți: o parte unde sunt expuse modelele în ordine cronologică (unele dintre ele urmează să fie secționate longitudinal pentru a se vedea mai bine poziționarea bubble-ului), iar cea de a doua parte include modele rare de Air Max aduse inclusiv de la colecționari străini.

Fiecare model prezentat este însoțit de explicații, iar cele mai importante dintre ele urmează să fie suspendate cu baloane de heliu.
Bubble Expo este disponibilă între 26 martie - 1 Aprilie la Mezanin / Beans&Dots, în Palatul Universul.

Vernisajul urmează să aibă loc pe 26 Martie, începând cu ora 19.00 și este deschis publicului. Muzica este asigurată de Off the Grid Events / On the Block.  

Air Max Day este primul eveniment de acest gen deschis publicului din România.