The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

REPUBLIC OF ARCHITECTS // MEET THE NEIGHBORHOODS

Articol / 10 Mai 2018 / RDW team
  • REPUBLIC OF ARCHITECTS // MEET THE NEIGHBORHOODSREPUBLIC OR ARCHITECTS // MEET THE NEIGHBORHOODS
1/1
În cadrul RDW 2018, Republic of Architects contuinuă seria "Meet the Architect", împreună cu Asociația “Încotroceni”, pentru a dialoga cum resursele inovative ale unui “cartier creativ” pot fi stimulate spre a obţine o fertilă implicare comunitară. Astfel, ne invitam musafirii să ni se alăture pentru a asculta experienţe precum cele ale vecinilor noştri, care au reuşit să capitalizeze capacităţile şi cunoştinţele membrilor săi, combinându-le expertiza arhitecturală, sociologică, antropologică, juridică astfel încât să poată deveni actori activi în politicile urbane. În sâmbăta de 19 mai, de la 10 dimineaţa, cu cafea și voie bună, sperăm să putem trage împreună câteva concluzii aplicate asupra modalităţilor prin care acest tip de creativitate poate deveni un bun cultural, social sau politic care să ne îmbogăţească viaţa tuturor.



SAVE THE DATE!
• 19 mai // 10:00
• Theodor Burada nr.7, ap.1, parter

Republic of Architects este un parteneriat ce abordează întrebări contemporane specifice designului, arhitecturii și orașului. Strategia biroului se bazează pe negociere - cu clienții, între membrii echipei, cu colaboratorii interni sau externi – pe care o consideră ingredientul principal în demersul de a ajunge la cea mai potrivită abordare asupra unei problematici.

Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.