The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în È›ară, creÈ™te È™i diversifică audienÈ›a atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agenÈ›iilor È™i manufacturilor, promovează antreprenorii È™i profesioniÈ™tii creativi pe plan naÈ›ional È™i internaÈ›ional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni È™i condiÈ›ii ale The Institute È™i politica de confidenÈ›ialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY

Articol / 10 Mai 2018 / RDW team
  • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
  • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
  • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
  • J’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAYJ’AI BISTROT // PIGPAINTERS DAY
1/4

Evenimentul anunță lansarea platformei online pe care artiștii și designerii pot trimite propuneri de proiecte construite în jurul emblemei J'ai Bistrot – porcul zburător. Pe 19 mai, creioanele colorate și planșele vor transforma grădina în spațiul preferat al pasionaților de desen.



SAVE THE DATE!
  • 19 mai // 10:00 - 20:00
  • Calea GriviÈ›ei, 55

  • J’ai Bistrot este un bistrot creativ, un loc de socializare minunat în timpul iernii È™i o fantastică grădină verde È™i ascunsă în timpul verii.
    J’ai Bistrot este locul nostru, făcut pentru noi, în care primim cu brațele deschise pe oricine împărtășește valorile noastre sociale, culturale și artistice.

    Dincolo de atribuțiile sale tehnice de bar, J’ai Bistrot este spațiul în care ne permitem să experimentăm creativ orice idee în care credem, noi sau oamenii din jurul nostru: concerte, expoziții, târguri, pictură, fotografie, film etc.

    Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.