The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MCCANN WORLDGROUP ROMANIA // OUT OF THE BOX

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • MCCANN WORLDGROUP ROMANIA // OUT OF THE BOX MCCANN WORLDGROUP ROMANIA // OUT OF THE BOX
1/1
McCann Worldgroup Romania prezintă "Out of the Box", evenimentul de lansare a primei colecții de streetwear inspirată de oamenii agenției.

"Out of the Box" va avea loc la Minus1, spațiul alternativ de expoziții al agenției, unde designerii și ilustratorii din McCann vor încerca să deturneze elemente din streetwearul bucureștean, folosind sneakersi, tricouri si pânze ca mediu de exprimare.



SAVE THE DATE!
• 22 mai // 19:00
• Str. Jules Michelet, 18

McCann Worldgroup Romania este o agenție de creative marketing al carei focus este transformarea și cresterea brand-urilor. Deținătorii numeroaselor premii internaționale și naționale, palmaresul agenției numără până în prezent 30 de premii la Cannes. Agenția se mândrește cu echipa sa formată din oameni ambițioși și creativi care stau în spatele unor campanii recunoscute internațional.