The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

România neîmblânzită - Unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt

News / 10 Apr 2018 / INSTITUTE.RO
  •  România neîmblânzită - Unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt
1/1
În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent. Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. România Neîmblânzită va dezvălui toate aceste povești incredibile, narate de actorul Victor Rebengiuc.


Filmul își poartă spectatorii într-o călătorie care dezvăluie un an din viețile variatelor plante, insecte și animale de pe teritoriul României, trecerea lor prin toate cele 4 anotimpuri, încă prezente în țara noastră.

România Neîmblânzită este un proiect realizat de Off the Fence, o companie de producție independentă specializată în filme de non-ficțiune dedicate pieței internaționale.

Off the Fence creează programe cu focus pe calitate înaltă, integritate și inovație, aducând o perspectivă proaspătă și o valoare ridicată a producției într-o diversitate de genuri. Catalogul lor conține peste 6,000 de ore de istorie naturală, știință, stil de viață, istorie și documentare și au fost premiați cu peste 80 de trofee, printre care și cel al Royal Television Society și Emmy. Off The Fence Productions are colaborări de lungă durată cu Discovery Channel și National Geographic, producând mai multe episoade din serii de istorie naturală care au în focus sălbăticia și peisaje de pe toate continentele lumii.

Distribuit de Transilvania Film, România Neîmblânzită va intra în cinematografe pe 13 aprilie.