The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LADY STEPS - Lead with a Story

News / 16 Apr 2018 / INSTITUTE.RO
  • LADY STEPS - Lead with a Story
  • LADY STEPS - Lead with a StoryDiana Oncioiu
  • LADY STEPS - Lead with a StoryGeorgiana Ilie
1/3
ADC România vă invită la o nouă ediție Lady Steps, care revine în aprilie cu o nouă temă: Lead with a Story! Discuția se conturează în jurul unor povești din zona jurnalismului independent de investigație, al provocărilor, dar mai ales satisfacțiilor meseriei, răspunzând la întrebări precum în ce ritm crește un proiect de la idee până la redactare și cum te transformă ca profesionist fiecare investigație.

Așadar, pe 24 aprilie, de la ora 19:00, ne întâlnim la Institute, The Cafe (Știrbei Vodă 104-106) cu Diana Oncioiu, Redactor Dela0.ro și Să fie lumină și Georgiana Jo Ilie, Senior Editor Decât o Revistă, Redactor-Şef scoala-9.ro și Trainer de Storytelling.

Georgiana Ilie
Georgiana este senior editor la DoR (Decât o Revistă), redactor-șef Școala9, o publicație despre educație care se lansează în curând și trainer de storytelling. În ultimii cinci ani, a lucrat cu peste 100 de organizații neguvernamentale și companii pentru a le ghida să-și găsească povestea care arată impactul acțiunilor lor.

Diana Oncioiu
Pe legitimația de presă a Dianei Oncioiu scrie reporter Dela0.ro de patru ani. Diana a lucrat cinci ani în televiziune, la Realitatea TV și Digi24. A și făcut un video-documentar despre o parte din cele trăite la Realitatea - Moguliziunea.

Diana scrie de obicei pe teme sociale – violență în familie sau violență domestică, educație, asistență socială, sărăcie extremă, excluziune socială -, dar e și autoarea unor dosare-reportaj despre reintegrarea socială a deținuților eliberați din penitenciare sau despre lanțul administrativ care face posibil ca în subsolurile din Ferentari să trăiască oameni. A studiat despre Holocaust și genocid la Universitatea din Amsterdam. A stat 2 ani acolo. În Amsterdam a învățat să meargă pe bicicletă. Și de acolo a publicat monografia The Dangerous Side of Nationalism la o editura universitara germana.

Dianei îi place să spună că scrie pentru a dărâma prejudecăți și mituri, o consecință - poate - a studiilor.

***

Intrarea este liberă, ȋn limita locurilor disponibile.
Înscrierile se fac completând formularul: https://ove.ro/lady-steps-lead-with-a-story