The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

100 de designeri, 10 colecționari & 3 universități la V for VINTAGE 20

News / 17 Apr 2018 / INSTITUTE.RO
  • 100 de designeri, 10 colecționari & 3 universități la V for VINTAGE 20
  • 100 de designeri, 10 colecționari & 3 universități la V for VINTAGE 20
1/2
Pe 21 și 22 aprilie, V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, își așteaptă vizitatorii cu 100 de designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și 3 universități de arte și design.

Ajuns în al 10-lea an, V for VINTAGE constă îi două zile dedicate întâlnirii ritualice cu designul contemporan și cultura vintage. Ediția de primăvară aduce atmosfera efervescentă a târgului într-un spațiu dedicat creativității și inovației: The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Zona Piața Romană).



100 de designeri contemporani
Selecția colecțiilor primăvară/vară și a colecțiilor capsulă dedicate ediției este facută de juriul V for Vintage 20 format din Amir Doboș (Fashion Director Cosmopolitan România), Ioana Ciocan (Director General Art Safari București) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).

10 colecționari de vintage autentic
Selecția de vintage autentic reunește comorile bine păstrate care trec testul timpului și se conectează la contemporan.

3 universități de arte și design
La V for VINTAGE dedicăm un spațiu generos Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului, studenții expun colecții dedicate și instalații.

„Ediția din acest an a târgului V for Vintage, la 10 ani de la prima ediție, este pentru noi un prilej de a arunca o privire la tot ce s-a întâmplat în design, în tehnologie, în social media, în politică și economie și în toate aspectele vieții noastre. Este și un prilej de a face o retrospectivă personală, din 2008 până în 2018. Noi am făcut-o și ceea ce am observat este un UPGRADE evident. De aici și provocarea târgului de anul acesta, care este o invitație la upgrade de mentalitate, de tehnologie și design, într-un spațiu care susține, prin arhitectura industrială, colecțiile designerilor noștri”, declară Laura Călin, fondatoarea V for Vintage.