The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

HB DESIGN // WORK IN PROGRESS

Articol / 16 Mai 2018 / RDW team
  • HB DESIGN // WORK IN PROGRESSHB DESIGN // WORK IN PROGRESS
  • HB DESIGN // WORK IN PROGRESSHB DESIGN // WORK IN PROGRESS
1/2
Un spațiu creativ în care soluțiile se împletesc cu munca în echipă. Suntem 3 echipe: White Team, Black Team și Green Team, 3 colective tinere, pline de viață care abia așteaptă să vă cunoască. Ceea ce face și cum o facem, întâlniri, băuturi și jocuri pe data de 24 Mai 2018, dupa orele 19.00 PM la Biroul HB Design, Str. Halelor nr. 7, etajul 5, sector 3.
Vă așteptăm cu drag!



SAVE THE DATE!
• 24 Mai 2018, ora 19.00 
• Str. Halelor nr. 7, etajul 5, sector 3
 
HB Design Team este un birou de arhitecturǎ din Bucureşti condus de Mihai Berceanu şi animat de discipolii sǎi organizaţi în 3 nuclee de lucru. Construim cu pasiune şi experienţǎ centre comerciale de mari dimensiuni. Pentru noi, arhitectura reprezintǎ limbajul intenţiei şi schimbǎrii, mediul şi povestea a ceea ce urmeazǎ mai departe.