The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

VOTE: OPEN CALL ARCHITECTURE & DESIGN – Shape the future of CAPITOL

Articol / 25 Mai 2018 / Lori Alexe
  • VOTE: OPEN CALL ARCHITECTURE & DESIGN – Shape the future of CAPITOL
  • VOTE: OPEN CALL ARCHITECTURE & DESIGN – Shape the future of CAPITOL
1/2
Viitorul CAPITOL e în mâinile tale. Votează aici unul dintre proiectele de amenajare preferate și ia parte la destinul unuia dintre cele mai îndrăgite spații din Cartierul Creativ.

Save or Cancel ne invită să ne implicăm în destinul CAPITOL prin votul unuia dintre cele 3 proiecte din cadrul OPEN CALL ARCHITECTURE & DESIGN – Shape the future of CAPITOL. Propunerile sunt foarte diferite, dar vă lăsăm să le descoperiți singuri în pagina dedicată.

Pentru a vota, vă recomandăm să vizitați și pagina cu cerințele inițiale pentru a lua o decizie bine informată. 


Despre Save or Cancel

Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.