The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LAURA POP // MONSTRUL

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • LAURA POP // MONSTRULLAURA POP
  • LAURA POP // MONSTRULLAURA POP
  • LAURA POP // MONSTRULLAURA POP
  • LAURA POP // MONSTRULLAURA POP
  • LAURA POP // MONSTRULLAURA POP
1/5
Laura Pop este un narator vizual din Sibiu, România. A absolvit secția de Scenografie și masteratul în Film de Animație din cadrul UNATC. Laura își dorește să inspire oamenii să vadă lumea din diferite puncte de vedere și să își adreseze întrebări pline de înțeles. Monstrul este filmul ei de debut.

Monstrul

Filmul are la bază faptul că ceea ce se întâmplă în viața unui adolescent este în general valabil pentru toată lumea și este, totodată, necesar pentru a ajunge într-o etapă a vieții mult mai calmă și împăciuitoare. Filmul gravitează în jurul dorinței de a aduce în fața spectatorului o situație familiară care să ridice întrebări despre trecut, prezent și viitor.

Animația propune contraste între tehnica 2D digital și tehnica stop-motion, între alb-negru și culoare, între sunete electro-acustice și pian pentru a da viață unor lumi pe cât de fantastice, pe atât de reale.