The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DANA ROXANA HOSU // LOC DE ÎNTÂLNIRE

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • DANA ROXANA HOSU // LOC DE ÎNTÂLNIREDANA ROXANA HOSU
  • DANA ROXANA HOSU // LOC DE ÎNTÂLNIREDANA ROXANA HOSU
  • DANA ROXANA HOSU // LOC DE ÎNTÂLNIREDANA ROXANA HOSU
1/3
Roxana este proaspăt absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din Cluj Napoca. A studiat cu programul Erasmus între 2016 și 2017 în Italia, Pescara și este în continuare interesată de alte experiențe asemănătoare în arhitectură, fiind îndrăgostită îndeosebi de arhitectura vernaculară.

Loc de întâlnire

Cum ne întâlnim?
Proiectul își propune o [re]activare a zonei bisericii, prin reabilitarea și refuncționalizarea acesteia și extinderea activităților la nord de biserică. Respectând specificul rural, propunerea conturează parcela prin deschiderea către stradă a unei „porți”, folosită ca acces principal pentru ansamblul propus. Volumele au fost implementate și corelate pentru a avea relații cât mai coerente între cele două funcțiuni existente [șoală-nord;biserică-sud] determinante ale sitului. Mai întâi de toate, funcțiunile implementate se nasc din nevoile comunității.

Astfel, funcțiunile principale sunt cele de bibliotecă, ateliere meșteșugărești, cantină cu bucătărie comunitară. Strada este animată de funcțiuni diversificate ce își propun o extindere a activităților până în exterior în relație cu aceasta, iar în cadrul incintei se corelează cu biserica prin zone ce pot deveni piețe, spații de relaxare și orice fel de evenimente sociale.