The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NATALIA DUMITRU // CENTRALA DE NOI ENERGII. REABILITAREA TERMOCENTRALEI ELECTRICA, FLOREȘTI, PRAHOVA

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • NATALIA DUMITRU // CENTRALA DE NOI ENERGII. REABILITAREA TERMOCENTRALEI ELECTRICA, FLOREȘTI, PRAHOVANATALIA DUMITRU
  • NATALIA DUMITRU // CENTRALA DE NOI ENERGII. REABILITAREA TERMOCENTRALEI ELECTRICA, FLOREȘTI, PRAHOVANATALIA DUMITRU
  • NATALIA DUMITRU // CENTRALA DE NOI ENERGII. REABILITAREA TERMOCENTRALEI ELECTRICA, FLOREȘTI, PRAHOVANATALIA DUMITRU
1/3
Proaspăt absolventă a facultății de arhitectură in cadrul U.A.U.I.M. și al liceului de Arte plastice ,,Nicolae Tonitza’, Natalia este pasionată în general de tot ce presupune arta, creație și imaginație. Îi place să facă lucruri cu mâinile proprii. 

Centrala de Noi Energii. Reabilitarea Termocentralei Electrica, Florești, Prahova

M O T I V A Ț I E
Prin simpla interacțiune dintre om și arhitectură se crează importanța unui loc. Proiectul se dorește a fi un motor de regenerare a locului, a comunității căreia i se adresează. Utilizarea vechiului în integrarea socială, Atragerea investișiilor. Conștientizarea arhitecturii. REbranding the Place. REfolosire. Acestea sunt motive cheie pentru abordarea sitului insă, cel mai important fact este memoria locului.

Scopul nu este de înlocuire, ci de acceptare și lucrare cu existentul.
Precum era numit odată acest loc, termocentrala electrică nu își va schimba radical funcțiunea, ci doar o abordează din prisma contemporaneității și interesul către nou dar cu respectarea trecutului. Astfel, funcțiunea principală a proiectului va urma pașii cercetării pentru noi energii.