The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MARIANA DINU (DANCĂU) // GENEZĂ

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MARIANA DINU (DANCĂU) // GENEZĂMARIANA DINU (DANCĂU)
  • MARIANA DINU (DANCĂU) // GENEZĂMARIANA DINU (DANCĂU)
  • MARIANA DINU (DANCĂU) // GENEZĂMARIANA DINU (DANCĂU)
  • MARIANA DINU (DANCĂU) // GENEZĂMARIANA DINU (DANCĂU)
1/4
Mariana Dăncău (Dinu) a urmat cursurile UNARTE în cadrul Facultății de Arte Plastice, secția Pictură din 2015 până în 2018, la clasa prof.univ.dr. Petru Lucaci. În prezent este avocat în cadrul Baroului București din anul 2006.

Geneză

Prin acest proiect “GENEZĂ”, artista a încercat să recreeze imaginea și ceea ce transmite. Imaginea aleasă pentru acest proiect este doar un pretext în încercarea de a întelege, reprezenta și reda o imagine în multiple modalități contemporane de reprezentare, folosind materiale și modalități specifice. Pentru marea parte din lucrări a folosit tehnica picturii în ulei, dar și una mixtă, cu pastă de modelaj și culori acrilice.