The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

FLAVIA CARINA BELDIMAN // MATERIAL SUB DEFORMAȚIE CONTINUĂ

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • FLAVIA CARINA BELDIMAN // MATERIAL SUB DEFORMAȚIE CONTINUĂ Pavel Curagau
  • FLAVIA CARINA BELDIMAN // MATERIAL SUB DEFORMAȚIE CONTINUĂ Pavel Curagau/YAP studio (www.yap-studio.com)
  • FLAVIA CARINA BELDIMAN // MATERIAL SUB DEFORMAȚIE CONTINUĂ Pavel Curagau/YAP studio (www.yap-studio.com)
1/3
Prima dragoste a Flaviei Beldiman a fost pictura, a doua sculptura, iar în final a găsit mediul perfect pentru a lucra în același timp cu tot ceea ce iubește: volume, texturi, suprafețe și culori - Ceramica. Tocmai a absolvit Departamentul de Ceramică, Sticlă și Metal al UAD Cluj-Napoca.

MATERIAL SUB DEFORMAȚIE CONTINUĂ

S-a dorit să i se transfere acestui obiect simplu - „perna”, de-a dreptul banal, calități spirituale. A fost adus din sfera cotidiană într-un spațiu al ideilor, al subtilității. Un obiect cu funcție precisă se transformă într-un obiect generator de gânduri.

Perna este un martor permanent al vieții artistei și un depozitar al emoțiilor și gândurilor ei. Felul în care strânge pernele în brațe sau își culcă capul pe ele face trimitere la o posibilă trăire. Prin faptul că pernele rămân „împietrite” materializează trăiri pe care aceasta le-a experimentat.