The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA MICLE // HUMAN, INTERRUPTED

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA MICLE // HUMAN, INTERRUPTED
  • ANDREEA MICLE // HUMAN, INTERRUPTED
  • ANDREEA MICLE // HUMAN, INTERRUPTED
  • ANDREEA MICLE // HUMAN, INTERRUPTED
1/4
Andreea Micle abordează surse de inspirație și stiluri vestimentare contrastante. Produsele rezultate se adresează indivizlior conștienți de propria unicitate și care îndrăznesc să spargă barierele vestimentare impuse de societate.

Human, interrupted

Colecția Human, interrupted ilustrează puntea aflată între plăcerea de a procrastina în confortul propriului dormitor fiind înfășurat în drapajele așternuturilor și austeritatea costumului business care acaparează corpul în cadrul vieții urbane profesionale menite să restricționeze libertatea de mișcare a corpului.