The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

OZANA NICULAE // PSIHOVIS

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • OZANA NICULAE // PSIHOVIS
  • OZANA NICULAE // PSIHOVIS
  • OZANA NICULAE // PSIHOVIS
1/3
Niculae Ozana a studiat între 2010-2014 la Liceul Național Ion Maiorescu din Giurgiu, urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte în cadrul Facultăţii de Arte Plastice, secţia Modă- Design Vestimentar din 2015 până în 2018.

Psihovis

Proiectul „Psihovis” a fost conceput pe baza unor elemente din domeniul psihanalizei și al tratamentelor practicate în afară cu ajutorul psihedelicelor. Limbajul vizual folosit este unul aleatoriu, contrastant dar care urmărește crearea unor conexiuni între motivele acestuia. Asemenea interpretării viselor și ale unor experiențe ale subconștientului colecția „Psihovis” a trecut printr-o transpunere în mediul fizic pentru a oferi o imagine justificabilă și viabilă.