The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PAULA CLITAN // ÎN GRĂDINA MEA SECRETĂ

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • PAULA CLITAN // ÎN GRĂDINA MEA SECRETĂRadu Daniel Ciupa
  • PAULA CLITAN // ÎN GRĂDINA MEA SECRETĂRadu Daniel Ciupa
  • PAULA CLITAN // ÎN GRĂDINA MEA SECRETĂRadu Daniel Ciupa
  • PAULA CLITAN // ÎN GRĂDINA MEA SECRETĂRadu Daniel Ciupa
  • PAULA CLITAN // ÎN GRĂDINA MEA SECRETĂRadu Daniel Ciupa
1/5
Până în momentul de față Paula a activat în cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca atăt ca studentă cât și ca voluntar în cadrul Galelor UAD. Anul acesta a luat parte la Gala UAD cu colecția "In my secret garden" obtinând premiul Henkel, premiul Tempting Brands și premiul Alin Gălățescu.

În grădina mea secretă


Colecția IN MY SECRET GARDEN își propune explorarea relației interpret și public, limitele corpului și posibilitățile minții. În urma unor investigații proiectul suferă influența decadelor 30’- 40’ astfel își propune o reveire la imaginea feminină păstrând linia și elementele specifice ale acestora. Colecția urmărește o estetică ce se propune a fi opulentă, cu o diversitate de materiale și suprafețe.Elementele specifice pe care le-am folosit, precum inima sau florile sunt în antiteză cu formele fluide și rigide care și ele reprezintă o sinteză între vis și realitate, dar care, la fel ca și dualitatea stării, funcționează impreună. Fiecare element în parte are tendința de a fi ambivalent la fel ca și starea.
Colecția In my secret garden, urmăreste un tip de estetică, ce se propune a fi opulent cu o mare diversitate de materiale și suprafețe, care reflectă ideea de atitudine personală, care a pornit de la cercetarea îndelungată asupra temei alese.