The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIANA MAGIARU // MIRABILIA

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • DIANA MAGIARU // MIRABILIA
  • DIANA MAGIARU // MIRABILIA
1/2
În această lucrare artistul a abordat cu precădere tehnici clasice ale artei textile, folosindu-se de îmbinarea mai multor soluții de prelucrare a materialului. Îi place să realizeze lucrări care au la bază elemente arhaice. Arta populară și basmul popular au fost mereu puntea ei de plecare.

Mirabilia

În ceea ce privește demersul meu artistic, mă simt mai în largul meu folosindu-mă mai mult de intuiție decât de concept. Brodând intuitiv, umplând suprafețe de material cu cusătura simplă care se folosește în cultura japoneză ca tehnică de întărire a materialului, am realizat că orice formă de material poate fi prelucrată dând naștere unor suprafețe surprinzătoare și că se poate realiza o lucrare contemporană plecând de la elemente tradiționale.