The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREI IOAN NITA // DISIMULARE

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREI IOAN NITA // DISIMULARE
  • ANDREI IOAN NITA // DISIMULARE
1/2
Andrei Ioan Niță a studiat între 2016-2018 la Universitatea Naţională de Arte în cadrul Facultăţii de Arte Decorative și Design, secţia Ceramică-Sticlă-Metal unde a practicat sculptura în metal în perioada masterală, transpunându-și ideile într-o serie de sculpturi de mici și mari dimensiuni.

Disimulare


Lucrarea reprezintă un proiect de master dezvoltat pe parcursul celor doi ani de studiu în acest sens și a suferit modificări din stadiul inițial până la finalizarea acesteia. Lucrarea este realizată în metal, cu ajutorul barelor de oțel, torsionate prin martelare și lipite la cald, parcursul lucrării având substrat ezoteric și simbolistică puternică.

Lumea ezoterică se află în legătură directă cu această lucrare, ce reprezintă "portalul" între fizic și lumea astrală, așa că lucrarea a luat forma unui portal prin care se poate intra și poate fi interpretat cu ușurință ca fiind unul.