The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALINA IOANA IVĂNESCU // ORIGINEA

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ALINA IOANA IVĂNESCU // ORIGINEA
  • ALINA IOANA IVĂNESCU // ORIGINEA
  • ALINA IOANA IVĂNESCU // ORIGINEA
  • ALINA IOANA IVĂNESCU // ORIGINEA
  • ALINA IOANA IVĂNESCU // ORIGINEA
1/5
Proaspat licențiată în Arte Vizuale,viitor designer ,îi place să inoveze și să dea frâu liber creativității, iar atunci când își propune ceva, realizează acel lucru. Are spirit de echipă și este deschisă la diferite opinii.

Originea


Pornind de la Portul popular românesc și trecând prin filtru tradițiile românești,împreună cu stilul office a luat naștere un personaj feminin,modern,menit să capteze priviri, să seducă prin simplitate fără a fii vulgară ,să îmbine grația și modestia cu puterea.Proiectul vestimentar este construit în jurul contrastelor delicate,simetrice,asimetrice,ținutele vestimentare adresându-se unei tipologii umane simbolice "femeia de astăzi îmbrăcată ca odinioară".Colecția"Originea"descoperă frumusețea prin simplitate și are în centrul atenției femeia independentă și puternică de la nimfă a văzduhului la un amestec senzual de putere, forță și libertate.