The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MEET THE SPEAKERS - „CREATIVITY 4 BETTER”

News / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MEET THE SPEAKERS - „CREATIVITY 4 BETTER”
1/1
Pasionaţii de social media şi digital vor avea în curând un nou motiv de bucurie. Între 2-3 octombrie ne vedem la IAA Global Conference „Creativity 4 Better”, care va găzdui pe scena Teatrului Naţional Bucureşti specialiști de renume internațional şi tineri care au adus abordări neconvenționale în business, oameni care schimbă cursul lucrurilor în domeniilor lor, datorită profesionalismului, pregătirii şi implicării lor.

Unul dintre ei este Fredrik Borestrom (Preşedinte IAA UK Chapter şi Agency Development Partner, LinkedIn), care va veni la Bucureşti să împărtăşească know-how-ul său din zona digitală.




Cu roluri în companii precum Euronews sau Eurosport, Fredrik vine cu cele mai noi informaţii despre probabil cea mai cunoscută (până în prezent) rețea de socializare orientată spre mediul de afaceri. În cadrul LinkedIn, Fredrik este reponsabil pentru relaţiile externe cu parteneri cheie, incluzând agenţii de publicitate şi media sau clienţi internaţionali.

În cadrul evenimentului care îşi propune să includă România pe harta globală a creativităţii, Fredrik va prezenta trendurile în marketingul business to business, va vorbi despre cum să devii first to mind, dar şi despre numeroase insight-uri ale social media în 2018. Descoperă aici întreaga agendă.

Pe Fredrik Borestrom îi veţi putea vedea pe scena Teatrului Național Bucureşti, în cadrul IAA Global Conference „Creativity 4 Better” pe 3 octombrie. Îi vei mai putea auzi pe Robin Wright (Claire Underwood din House of Cards), pe Tal Ben-Shahar (Profesorul de Fericire de la Harvard), pe Marian Goodell (CEO Burning Man) și mulți alți vorbitori din întreaga lume.

Rezervă-ți locul la Conferința IAA. Biletele sunt încă disponibile la prețul Late Bird, aici: http://www.creativity4better.com/tickets/