The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS INTERACTIVE EXPO // UNICAT ART AGENCY

Articol / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • INTERNETICS INTERACTIVE EXPO // UNICAT ART AGENCY
  • INTERNETICS INTERACTIVE EXPO // UNICAT ART AGENCY
1/2
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 25 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate.

BACKGROUND
UNICAT este un spațiu artistic care funcționează ca un boutique de artă online și oferă consultanță pentru colecționari, evenimente și organizații. Invităm publicul larg să descopere și să achiziționeze obiecte de artă originale și să se familiarizeze cu artiștii emergenți din România.Fondată în 2015 de Elvira Lupșa, UNICAT are ca misiune extinderea orizontului vizual și creativ al unor audiențe amatoare de artă atent selectată de la cei mai surprinzători artiști români contemporani, depășind barierele impuse de galeriile tradiționale și aducând arta contemporană în locuri mai puțin obișnuite.INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT:
Colecția UNICAT de artă augmentată
Colaboratori: Augmented Space Agency
Agenția de artă UNICAT și Augmented Space Agency au dezvoltat începând din 2016 prima colecție de artă augmentată românească. Lucrările selectate și augmentate sunt un punct de întâlnire între spațiul real și cel virtual, între arta 2D și cea 3D, între artiști plastici, animatori și programatori.