The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 28 ianuarie - 3 februarie

Articol / 28 Ian 2019 /
  • 5 din cartier // 28 ianuarie - 3 februarie
  • 5 din cartier // 28 ianuarie - 3 februarie
1/2
Busy week în Cartierul Creativ săptămâna aceasta. Our top 5 recommendations: 

Lansarea Asociației Culturale „Neagu Djuvara“
| 29 ianuarie | @Librăria Humanitas de la Cişmigiu


Marți, 29 ianuarie, de la 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, are loc o întâlnire dedicată Asociației Culturale „Neagu Djuvara“, recent înființată, cu scopul de a promova valorile culturale și a sprijini tinerii studenți și cercetători în domeniul istoriei poporului român.

La eveniment vor vorbi Sandra Djuvara Melone, Președinte Fondator al Asociației Culturale „Neagu Djuvara“, Preasfinţia Sa Mihai Frăţilă, Episcop al Episcopiei Greco-Catolice „Sfântul Vasile cel Mare” de Bucureşti, și Gabriel Liiceanu.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook

Subcarpați "Dă-i Foale" - Lansare Videoclip + Pop Up Store | 29 ianuarie | @Energiea & @Printoteca LipscaniMarți, 29 ianuarie, are loc lansarea "Dă-i foale", noul clip Subcarpați, regizat de Hypno.
Seara începe de la 19:00, la Printoteca, cu un POP-UP STORE, unde vom găsi produse SUBCARPAȚI.
De la ora 22:00, în Energiea are loc întâlnire cu trupa și echipa de filmare.
Join us here!  

PosterJam x SOLE & SHAPE Offbeat No. 3 | 30 ianuarie – 15 februarie | @Apollo111 BarulDupă două ediţii PosterJam x SOLE & SHAPE Offbeat încheiate cu succes, urmează ediția no.3.
De la tipar şi până la era digitală, posterul a fost adaptat, readaptat şi transformat în mod continuu pentru a răspunde nevoilor de comunicare. În acest context, evenimentul reunește curioşi şi fanatici ai culturii sneakers, rămânand dedicați artei digitale.
Un proiect estetic organizat de SOLE & SHAPE şi PosterJam, powered by Footshop.
Intrarea este liberă! Mai multe detalii aici.

Nesomn - spectacol de dans | 01 februarie | @Linotip - Centru Independent CoregraficSuntem neobosite forme de vis, proiectăm, generăm vise, le trăim pentru noi, pentru alții, alții le trăiesc… Le trăim si pentru cei despre care zicem că nu mai sunt, la fel cum și ei le trăiesc pentru noi. Visele sunt forme complexe prin care trecem continuu, în care nu există nici un fel de delimitare rațională. Sunt multitudinea de dimensiuni din care facem parte. Sunt viețile pe care le-am avut, formele prin care am trecut, sunt ceea ce nu se va sfârși niciodată. O interpretare a visului prin dans, concept și coregrafie semnate Arcadie Rusu.
Distribuție: Ioana Marchidan, Teodora Velescu, Anda Stoian, Briana Stanciu, Ștefan Lupu, Arcadie Rusu.
Detalii aici

Târg de viniluri Paradis Paradis | 2-3 februarie | @Control ClubO nouă ediție a târgului de viniluri powered by Fonoteca Paradis, pe 2 și 3 februarie, la Control.
Se pregătește lansarea unei secțiuni dedicate krautrock-ului (în sensul originar, generic: un amestec de prog, psych, kosmische, motorik, new age electronics etc.). Aici pot intra Kraftwerk, Faust, Can, Ash Ra Tempel sau Conrad Schnitzler, în egală măsură.
Așteptăm cu nerăbdare să răsfoim prin colecția de viniluri.
Join us here!