The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

STEAL.RO // CUSTOM FOOTWEAR

Articol / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • STEAL.RO // CUSTOM FOOTWEARSTEAL.RO
  • STEAL.RO // CUSTOM FOOTWEARSTEAL.RO
  • STEAL.RO // CUSTOM FOOTWEARSTEAL.RO
1/3
who
Steal.ro este un shop online care are și o latură creativă, locul unde se creează picturi și custom work pe sneakersi / tricouri / hanorace.

what

Steal.ro propune să aducă arta direct pe încălțăminte. Diverși artiști români își vor expune lucrările realizate pe încălțăminte. Artiștii vor prezenta benzi desenate pe încălțăminte sport sau bocanci, realizate cu vopsele special create pentru acest tip de artă. La eveniment vor fi expuse circa 25 de lucrări.***

18 - 19 MAI / 11:00 – 19:00
25 - 26 MAI / 11:00 – 19:00

@Biserica Amzei 5, corp D , sc 4. ap 1 - sector 1 Bucuresti, în Cartierul Creativ