The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ASOCIAȚIA GREEN HOURS // SEARCHING FOR TRUMPET MAN

Articol / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • ASOCIAȚIA GREEN HOURS // SEARCHING FOR TRUMPET MANASOCIAȚIA GREEN HOURS
  • ASOCIAȚIA GREEN HOURS // SEARCHING FOR TRUMPET MANASOCIAȚIA GREEN HOURS
  • ASOCIAȚIA GREEN HOURS // SEARCHING FOR TRUMPET MANASOCIAȚIA GREEN HOURS
  • ASOCIAȚIA GREEN HOURS // SEARCHING FOR TRUMPET MANASOCIAȚIA GREEN HOURS
1/4
who
Cel mai vechi hub cultural din țară (fondat în 1994), inițiază în 1997 și primul teatru independent din RO (Teatrul LUNI de la Green Hours). În cei aproape 25 de ani de existență, au avut loc în jur de 7000 de concerte, spectacole și alte evenimente culturale.

what
”Searching For Trumpet Man” este o expoziție de postere, marcând a 11-a ediție a primului festival de jazz inițiat de un club din România: Green Hours JAZZ Fest.

Între 30 aprilie (Ziua Internațională a Jazz-ului) și 26 mai 2019, pe Calea Victoriei, la intrarea în grădina Green, vă așteaptă o expunere inedită de afișe-obiect ale Green Hours JAZZ Fest, create de designerul grafic Victor Bartiș și avându-l ca personaj pe consacratul Om Trompetă, cel cu 7 degete.

Posterul-booklet a fost prezentat la Romanian Design Week în 2017.
Hub-ul Green Hours vă invită, așadar, între alte evenimente / pisici / cafele / beri la draft / copaci în floare, să vizionați expoziția ”Searching for Trumpet Man”.



***
18 – 26 MAI / 10:00 – 00:00

@ Green Hours, Calea Victoriei 120, în Cartierul Creativ