The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: M60 Café îţi insuflă un aer nordic

Articol / 01 Apr 2019 / The Institute
  • La pas prin cartier: M60 Café îţi insuflă un aer nordicM60 Cafe
  • La pas prin cartier: M60 Café îţi insuflă un aer nordicM60 Cafe
1/2
Dacă simţi că traficul şi forfota Bucureştiului te îndeamnă la un moment de respiro, găseşti la intersecţia străzilor Mendeleev şi George Enescu, M60 Café, o mini comunitate de creativi fondată de Răzvan Crişan şi transpusă într-un spaţiu neconvenţional de OBLIC STUDIO, alături de designerul David Maguet.

M60 ar trebui privit prin obiectivul unui Leica M Edition model 60, căci de aici este inspirat numele şi dezvăluită pasiunea lui Răzvan pentru fotografie şi arte vizuale. Cu un aer de librărie modernă, un design minimalist, chiar industrial, ce aminteşte de cultura scandinavă, este un loc de întâlnire pentru creativi, turişti şi oameni pasionaţi de cafea.

Aici regăseşti studenţi înconjuraţi de foi şi pixuri, oameni din publicitate conectaţi la laptopuri şi tablete, designeri creionându-şi ideile sau sesiuni de brainstorming, fie la mesele de lucru sau de grup. Ori dacă vremea permite, îi găseşti la terasa din lemn, cu agende şi desigur, o varietate de băuturi, sandwich-uri, salate şi prăjituri.