The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

HOUSE OF NITA SAO // FIND YOUR PERFECT HAT!

Articol / 17 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • HOUSE OF NITA SAO // FIND YOUR PERFECT HAT!HOUSE OF NITA SAO
  • HOUSE OF NITA SAO // FIND YOUR PERFECT HAT!HOUSE OF NITA SAO
  • HOUSE OF NITA SAO // FIND YOUR PERFECT HAT!HOUSE OF NITA SAO
  • HOUSE OF NITA SAO // FIND YOUR PERFECT HAT!HOUSE OF NITA SAO
1/4
who
House of NITA SAO este casă de modă sub acoperișul căreia se găsesc toate creațiile designer-ului român, Ana Istodorescu. Pălării și alternative la pălărie. Paltoane, kimono-uri și rochii. Eșarfe, genți și multe altele. Toate lucrate manual, cu drag și multă pasiune, pentru femeile cu atitudine!


what
Există o pălărie pentru fiecare persoană în parte. Zeci de creații, toate aparte și majoritatea unicat, iși au casa la House of NITA SAO - locul ideal pentru a vă găsi pălăria perfectă.
Designer-ul brand-ului, Ana Istodorescu, vă invită în propriul său univers creativ. Folosind atât colecții de haine și accesorii semnate NITA SAO cât și de către alți designeri români, consultanța stilistică va fi una cu adevarat completă. Hai să ne distrăm creând împreună ținute cu personalitate!***
21 - 23 MAI / 12:00 - 22:00
@ Mihail Kogalniceanu nr. 7, ground floor, în Cartierul Creativ