The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV // MADE IN CREATIVE QUARTER @AWE

Articol / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • ASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV // MADE IN CREATIVE QUARTER @AWEASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV
  • ASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV // MADE IN CREATIVE QUARTER @AWEASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV
  • ASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV // MADE IN CREATIVE QUARTER @AWEASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV
  • ASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV // MADE IN CREATIVE QUARTER @AWEASOCIAȚIA CARTIERUL CREATIV
1/4
who
Cartierul Creativ coagulează comunitatea creativă bucureșteană: prin programul și structura sa contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturi .

what
Expoziția invită vizitatorii să exploreze străzile Cartierului Creativ, să descopere poveștilor designerilor, arhitecților, artiștilor și creativilor care locuiesc sau își au atelierele în acest spațiu, dar și modul în care s-au născut cele mai hip și inovatoare business-uri și spații din București.

Traseul expoziţional cuprinde categorii precum artă, muzică, fashion, magazine, designeri, arte performative, spații alternative și huburi, cafenele sau baruri, precum și o selecție de obiecte semnate de artişti locali și o serie de obiecte de design românesc contemporan.

Expoziția despre Cartierul Creativ a fost pentru prima dată prezentată în cadrul Madrid Design Festival 2019, unde a transpus imaginea unui București vibrant, creativ, ancorat în prezent, unde spiritul antreprenorial este din ce în ce mai puternic reprezentat. Acest proiect face parte din strategia reprezentanței Institutului Cultural Român de la Madrid de a susţine și promova creaţia culturală și artistică contemporană.

Expoziția Made in Creative Quarter este găzduită de AWE. Adaptive Work Environment.***

Vernisaj
18 mai / 19:00

Expoziție
19 - 22 mai / 14:00 - 22:00

@AWE / Ion Brezoianu 23-25, în Cartierul Creativ