The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SMOOTHIE.// MIX INTO THE SMOOTHIE

Articol / 26 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • SMOOTHIE.// MIX INTO THE SMOOTHIESMOOTHIE.
  • SMOOTHIE.// MIX INTO THE SMOOTHIESMOOTHIE.
  • SMOOTHIE.// MIX INTO THE SMOOTHIESMOOTHIE.
1/3
who
SMOOTHIE. este un grup de tineri creativi din București, România și o platformă pentru talentul emergent în care toată identitatea este experiență. Scopul nostru principal este de a crea o comunitate de oameni diferiți cu personalități și abilități diferite : „un smoothie cultural".

what
SMOOTHIE este despre crearea unei comunități în rândul tinerilor creativi. Acest eveniment, care se va desfășura sub forma unei petreceri, reprezintă debutul platformei în lumea creativă. Scopul lui este de a pune în lumină principiile de bază ale SMOOTHIE și anume: e bine sa fii diferit, să te exprimi liber, dar să ai o comunitate cu care să împărtășești toate acestea. De asemenea acesta ar fi primul eveniment dintr-o serie mai largă care are în vedere formarea de legături între artiștii la început de drum.

Evenimentul va avea forma unei petreceri unde membrii SMOOTHIE vor fi gazdele și vor aduce cu ei playlistul lor preferat cu muzică diversă, de la trap până la muzica pop a anilor `90 și 2000. SMOOTHIE este despre oameni diferiți, drept urmare dresscode-ul va fi diferit pentru toată lumea: fiecare invitat va purta ce îl reprezintă mai bine, iar gazdele se vor asigura că toată lumea va străluci în întuneric. Totodată va exista un cocktail denumit special pentru platformă.



***
23 MAI / 22:00

@Apollo 111 Barul, Palatul Universul, Corp B, subsol, Strada Ion Brezoianu nr. 23 - 25, în Cartierul Creativ