The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Transformă-ți creativitatea în realitate cu Ingenius, un proiect marca ASER

Articol / 08 Apr 2019 / The Institute
  • Transformă-ți creativitatea în realitate cu Ingenius, un proiect marca ASERIngenius
1/1
ASER vine în întâmpinarea minților creative cu un ambițios proiect studențesc de marketing, Ingenius.

În perioada 13-19 mai, Ingenius le va oferi tinerilor o experiență utilă, concretizată într-o colecție de informații, tips and tricks, open days, workshop-uri din domenii precum PR, Advertising, Social Media, Digital, Client Service, Creație și, bineînțeles, multe alte surprize și provocări pe care studenții le vor descoperi pe parcurs.

Ingenius oferă o șansă tinerilor doritori să își exerseze creativitatea și să intre în contact cu sfera marketingului pentru a-și depăși limitele. Toată energia canalizată către această aventură le va deveni pistă de decolare către un mix de tactici, strategii și know-how din domeniu.

Proiectul oferă o experiență completă, atât sub îndrumarea specialiștilor din domeniu, cât și a echipei entuziaste din organizare.

Participanții care vor trece de etapa recrutării și vor lua parte la experiența Ingenius vor afla că acesta este mai mult decât un proiect - Ingenius este un accelerator de învățare informală.

Ce se află în spatele celei de a-VI-a povești ingenioase poate fi găsit atât pe pagină de Facebook Ingenius, cât și pe cea de Instagram.

Pentru că orice experiență frumoasă poate începe cu un click, accesează formularul de înscriere și completează-l pană pe 21 aprilie, ora 23:59.

Ingenius este șansa ta de a te conecta cu realitatea din domeniul creativ.

__________________________________________________________

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, o contribuție semnificativă în mediul economic românesc.