The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Revista AUTOR lansează al 6-lea număr - The Beauty Issue

Articol / 09 Apr 2019 / The Institute
  • Revista AUTOR lansează al 6-lea număr - The Beauty IssueAUTOR
1/1
AUTOR lansează, pe 11 aprilie, la MNAC, începând cu ora 19:00, al șaselea număr al revistei AUTOR - The Beauty Issue, și te invită să iei parte la un after-party care va reuni cei mai cool iubitori de bijuterie contemporană și de artă din București.

Conceptul: The Beauty Issue pune reflectorul pe relația intrinsecă dintre frumusețe și bijuteria contemporană și de artă.

Artiști: Yuzhuo Fu, Jolynn Santiago, Edwin Charmain, Erato Kouloubi, Dagmar Gerke, Dabin Lee, Dora Rea Kover, Anna Borcsok, Dongyi Wu, Burcu Büyükünal, Studio Perfect, Véronique Réunif, Tami Eshed, Carlo Lucidi, Maya Rose Weiss, Lyndsay Rice, Anna Lewis, Michelle Lung, Angela Ciobanu, Iris Nijenhuis, Constantinos Papadoukas, Zsofia Neuzer, Lauren Kalman, Jieun Park, Katja Koeditz, Ștefan Gougherty, Alessa Joosten.

Echipă editorială: Dan PIERSINARU, editor-in-chief; Niki STYLIANOU, managing editor; Alice STOICESCU, art director.

Revista AUTOR este o publicație independentă în limba engleză, anuală, tipărită în condiții grafice deosebite, un eveniment experimental de publishing, care încurajează creația artistică și bijuteria de autor. Ajunsă la numărul șase, Autor este singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est și una dintre cele trei tipărite în Europa.

Lansarea The Beauty Issue vine în avanpremiera târgului AUTOR - Târg Internațional de Bijuterie Contemporană, ce are loc în weekendul 20-21 aprilie, la Teatrul Național București. Peste 100 de designeri de pe patru continente și din 27 de țări vor oferi publicului bucureștean posibilitatea de a admira și achiziționa o selecție curatoriată de bijuterie contemporană și de artă.

AUTOR 2019 va avea loc în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național, între orele 10:00-18:00.

Platforma AUTOR este o platformă activă care încurajează și susține dialogul între designeri și diversele categorii de public și reunește revista AUTOR și târgul AUTOR.

Parteneri media: Radio Guerilla, IQOS, Aqua Carpatica, 1717 Bere Artizanală, The Institute, Revista Zeppelin, Vice, Igloo media, Modernist, Designist, Banchiza Urbană, elacraciun.ro, Numai de bine, Șapte seri, TVR, Iq Ads, Canal 33, Observator A1, The Stories of O, dreamingof.net, România Pozitivă. 

___________________________________________________________

Înființat în 2009, AUTOR s-a poziționat ca un târg inovator pentru profesioniști tineri și talentați și este în prezent cel mai important eveniment de bijuterie contemporană și de artă din Sud-Estul Europei.

Are o istorie de zece ani în care a creat un mediu dinamic cu criterii de selecție înalte. Designerii care participă la AUTOR se întâlnesc cu un public cu ținută și interesat de domeniu.

Dincolo de evenimentul în sine, AUTOR este o platformă activă care încurajează și susține dialogul între designeri și diversele categorii de public.