The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Absolut Self Expression Space la RDW

Articol / 07 Mai 2019 / The Institute
  • Absolut Self Expression Space la RDW
1/1
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este Absolut Self Expression Space, care expune în cadrul RDW lucrările câștigătoare Absolut Global Creative Competition ale etapei locale. Destinată tuturor creativilor, competiția a constat în realizarea unei creații vizuale pornind de la una dintre cele cinci credințe ABSOLUT, derivate din campania Create a Better Tomorrow, Tonight.

Oricine își dorește să pornească un dialog abstract cu cele cinci creații artistice și, implicit, cu Absolut este așteptat în spațiul interactiv destinat libertății de exprimare absolute și autocunoașterii prin artă, din cadrul RDW.

absolut.com