The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AWAKE lansează BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boeme

Articol / 05 Iun 2019 / The Institute
  • AWAKE lansează BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boemeBohemianBlast
  • AWAKE lansează BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boemeBohemianBlast
1/2
Colecția capsulă BohemianBlast este o colaborare între AWAKE și DIPLOMA 2018, curatoriată de Andreea Bădală, fondator și director de creație al brandului MURMUR.

7 designeri tineri creează 7 ținute eclectice, inspirate de tema festivalului din acest an, #BohemianBlast, și de universul festivalierilor celui mai așteptat eveniment boutique al verii.

Primul designer BohemianBlast Capsule este Alexandra Vîrvan. Ținuta își are punctul de plecare în mișcarea artistică a „fauvismului" și ideea de psihedelic, conceptele acționând complementar. Fauvismul provine din cuvântul francez „Fauves" (trad.: ființe sălbatice) și arată starea exactă de spirit în care se găsește un artist când creează. Iar efectele psihedelice stimulează simțurile privitorului.

Ținutele vor fi prezentate individual până la festival pe www.awakefestival.ro și pe canalele de social media ale festivalului.

#AWAKE3 vine cu o experiență muzicală atent curatoriată: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey și multi alții. AWAKE este un festival boutique multi-experiențial: lectura sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinemași Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazaar. Platforma de discuție, Feed Your Mind, activează doza necesară de inspirație cu panel-uri și workshop-uri inovatoare.

AWAKE 2019 te așteapta în perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornești, Mureș.

Biletele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la prețurile de: 179 lei sau 209 lei cu camping inclus.