The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie la Palatul Universul

Articol / 09 Sep 2019 / The Institute
  • Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie la Palatul Universul
  • Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie la Palatul Universul
  • Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie la Palatul Universul
  • Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie la Palatul Universul
1/4
Mezanin Market, evenimentul ajuns la ediția cu numărul 9, este târgul care invită publicul să vadă de aproape antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, bucuria.

Într-o atmosferă relaxată, cu oameni interesanți și cafea delicioasă de la Beans&Dots, Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie, la Palatul Universul (zona Cișmigiu).

Antreprenorii acestui prim târg din sezonul de toamnă-iarnă sunt: Cup&Candle, Balixir, Komoda Design, Beatrix Color, Kindness, Cremeria, Nabulsisoap, Lisa&Co, Dana Dinu, Primitiv Foods, Abund Berry, Mokko Atelier, Crafty Grandma, Cajuki, Sosin & Fructele Pamantului, Povesti Cusute, Gena Tudor Jewelries, Teratai, NoodFood, Atelier Muna, Ludotech, Magic Spot, Traista, Maison du Savon, Apiarium, Karamooch, Doaga Studio, Climent Art, Alexa Paintings.

Timp de două zile, vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, ghiozdane și genți speciale, cosmetice naturale.

Intrarea este liberă.

Detalii mai multe sunt disponibile pe evenimentul public de pe Facebook.

Seria de evenimente Mezanin Market, găzduită de spațiul Mezanin, va continua cu weekendul 2-3 noiembrie și trei weekenduri de iarnă.
_________________________________________________________________

Mezanin este spațiul de evenimente al Talent Garden, în Palatul Universul, creat special pentru evenimente cu 130-150 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market.