The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

„Ea și numai ea” la Teatrul ACT

Articol / 07 Noi 2019 / The Institute
  • „Ea și numai ea” la Teatrul ACT
1/1
Spectacolul „Ea și numai ea” de Andrei Ivanov, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, avându-i în distribuție pe Andreea Bibiri și Vlad Lință, va avea trei reprezentații la Teatrul ACT, pe 11, 18 și 25 noiembrie (ora 18.00) și două la Sala Gloria, pe 14 și 15 noiembrie (ora 18.00). 

„Ea și numai ea” este un proiect cultural educațional ce încurajează implicarea liceenilor din sectorul 3 în activități culturale. Spectacolul are la bază un text contemporan, extrem de actual și conectat la realitățile zilelor noastre care tratează problema lipsei de comunicare dintre adolescent și părinte, diferențele dintre generații, trăirile specifice adolescenței, impactul și posibilele consecințe ale comunicării prin intermediul rețelelor de socializare.

Un număr de 1300 de elevi de la liceele din Sectorul 3 vor participa la cele cinci reprezentații, care vor fi însoțite de o dezbatere cu tinerii din public și cu echipa artistică a proiectului, coordonată de un psiholog , despre comunicarea online și efectele ei.

„Ea și numai ea” este un proiect derulat de Teatrul ACT și finanțat de Primăria Sectorului 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Parteneri media: Radio România Cultural, Revista Amfiteatru, LiterNet, Semne Bune, The Institute, BookHub.