The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Absolut susține un lifestyle sustenabil prin ediția limitată Absolut Comeback!

Articol / 13 Noi 2019 / The Institute
  • Absolut susține un lifestyle sustenabil prin ediția limitată Absolut Comeback!
1/1
Alătură-te și tu inițiativei #AbsolutRecycleHero!

Lansarea ediției limitate Absolut Comeback este răspunsul ABSOLUT la provocările mediului și inițiativa unui stil de viață sustenabil pentru un mâine mai bun. Absolut ne invită să ne alăturăm mișcării #AbsolutRecycleHero adoptând inițiative de reciclare și reutilizare pentru a adera la un stil de viață cu respect pentru mediu. Îmbinând mesajul sustenabil cu esteticul, sticla în ediție limitată Absolut Comeback este un obiect de design „statement" realizat din 41% sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut.

Ediția limitată Absolut Comeback este gestul firesc al brandului ABSOLUT, a cărui misiune este de a crea o lume circulară, în care resursele sunt refolosite astfel încât economiile locale, comunitățile și ecosistemele să aibă de câștigat. Îmbinând creativitatea cu un stil de viață sustenabil, Absolut susține prin puterea exemplului faptul că resursele pot fi reutilizate pentru a lua o formă nouă, așa cum 41% din ediția Absolut Comeback este sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut.

Dacă pentru Absolut, designul sticlei în ediție limitată întruchipează o lume în care resursele consumate devin materie primă și sticla își atinge potențialul maxim prin reciclare, și noi putem contribui cu acțiuni concrete care se înscriu unui lifestyle sustenabil. De la shopping responsabil și utilizarea cu măsură a resurselor până la reciclare, fiecare schimbare în stilul de viață în direcția sustenabilității te poate transforma și pe tine într-un #AbsolutRecycleHero!

Poți găsi ediția limitată Absolut Comeback pe site-ul King.ro și din data de 18 noiembrie în hipermarketurile Carrefour și Carrefour Market din București și din țară, în rețelele Kaufland și Cora, precum și în toate magazinele Mega Image și Mega Image Concept Store, în limita stocului disponibil. Sticla în ediție limitată este produsă în orășelul Åhus din Suedia, fiind creată din 41% sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut.
___________________________________________________

ABSOLUT este lider pe piața din România în categoria imported vodka. Fiecare sticlă de ABSOLUT Vodka este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania ABSOLUT. este responsabilă de producția, de strategia de marketing și de inovația pentru brandurile ABSOLUT. Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania ABSOLUT face parte din grupul Pernod Ricard, care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din categorie.

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Lillet, Ballantine’s, ABSOLUT. Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajați, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial