The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AlimenTerra | Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană

Articol / 24 Aug 2020 / The Institute
  • AlimenTerra | Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană
1/1
Asociația Mai bine organizează în perioada 15 - 28 august 2020 AlimenTerra. Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană în cinci orașe din țară: Iași, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara și Oradea.

Una dintre problemele fundamentale ale comunicării este că nu ascultăm pentru a înțelege, ci pentru a răspunde. Hai să împărtășești ce știi despre hrana pe care o consumi, iar Mai Bine promite să te asculte pe bune.

Dacă ai între 18 și 35 de ani, ești curios/oasă sau pasionat/ă de hrană, oameni sau planetă, atunci participă la întâlnirea din orașul tău:

  • Iași, sâmbătă, 15 august, ora 10.50, în grădina de la REDU;
  • Cluj-Napoca, vineri, 21 august, ora 17.50, în Parcul Central;
  • Târgu Mureș, duminică, 23 august, ora 10.50, în Parcul din Cetatea Medievală;
  • Timișoara, miercuri, 26 august, ora 17.50, în Parcul Botanic;
  • Oradea, vineri, 28 august, ora 17.50, în Parcul 1 Decembrie.

  • Împreună cu membrii echipei Mai bine, vei petrece aproximativ două ore, timp în care vei discuta cu tineri ca tine, într-o atmosferă degajată, despre hrană și alte subiecte interconectate. Tu aduci pofta de a vorbi, iar organizatorii vin cu gustări sănătoase, așadar înscrie-te aici până joi, 13 august, ora 23.59.

    Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Punctele de întâlnire vor fi comunicate doar persoanelor selectate.

    În contextul epidemiologic actual, vor fi luate toate măsurile de precauție necesare pentru a organiza activitatea în condiții de siguranță. Vei fi anunțat/ă din timp despre ceea ce trebuie să faci pentru ca fiecare dintre cei prezenți să se simtă într-un cadru sigur.

    Organizatori și parteneri

    Activitatea AlimenTerra. Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană este organizată de asociația Mai bine și face parte din proiectul #GoEAThical, care este finanțat de Uniunea Europeană.

    Asociația Mai bine este o organizație fondată în anul 2009, în Iași, care are ca misiune promovarea teoretică și practică a dezvoltării durabile prin inițiative și proiecte organizate și dezvoltate în patru domenii de acțiune: educație pentru dezvoltare durabilă, protecția mediului, antreprenoriat social verde și implicare civică.

    Partenerii locali, cărora organizatorii le sunt recunoscători pentru sprijinul oferit în demersul nostru sunt: CUIB (Iași), Clujul Sustenabil (Cluj-Napoca), Sănătate Urbană. Trai cu blândețe (Târgu Mureș), CRIES - Centru de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare (Timișoara) și ONO-Despachetărie (Oradea).

    Conținutul acestui material intră în responsabilitatea asociației Mai bine și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.