The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cluj Design Days HOME exhibition - online edition

Articol / 28 Oct 2020 / The Institute
  • Cluj Design Days HOME exhibition - online edition
1/1
 Acesta este un an al schimbării. Trecem prin tranziția către un nou mod de a trăi. Cum va arăta această nouă lume... încă nu știm, dar rolul designerilor este de a încerca să răspundă la aceste incertitudini. În această tranziție, scopul designerului este să exploreze soluții alternative printr-o gândire laterală, creativă și umanistă.

Expoziția Cluj Design Days 2020 este despre ACASĂ, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an; o expoziție curatoriată cu obiectele care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare.

Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort si wellbeing în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de entertainment și de ocupat timpul în propriile noastre spații. O perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată.

În același timp, expoziția 'HOME' explorează felul în care situația actuală a conturat creativitatea designerilor autohtoni și modul în care creațiile lor s-au metamorfozat într-o perioadă cu totul unică și particulară din viețile noastre.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 30 octombrie 2020. La ora 18:00 vom face public pe rețelele de socializare Cluj Design Days link-ul platformei online - astfel, expoziția va putea fi vizitată online la orice oră, din confortul casei și în siguranță.

Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare ale creaţiilor designerilor autohtoni înființată în 2015. Cluj Design Days / at HOME este cel de-al 16-lea eveniment Cluj Design Days, anul acesta sărbătorind 5 ANI de activăți creative.

Expoziția Cluj Design Days se mută în perioada 13 - 22 noiembrie 2020 la Timișoara Design Days în Bastionul Maria Theresia.