The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un spațiu The Institute, dedicat tinerilor artiști, la Combinat

Articol / 30 Ian 2021 / irina florea
  • Un spațiu The Institute, dedicat tinerilor artiști, la Combinat
  • Un spațiu The Institute, dedicat tinerilor artiști, la Combinat
  • Un spațiu The Institute, dedicat tinerilor artiști, la Combinat
1/3
Anul acesta vom deschide un spațiu dedicat tinerilor artiști în incinta Combinatului Fondului Plastic, devenind astfel membri ai comunității Combinat. Spațiul va fi destinat expozițiilor și manifestărilor artistice ale tinerilor artiști.
 
Dincolo de activitatea constantă pe care o vom avea în acest spațiu, în luna octombrie vom organiza, anual, festivalul tinerilor artiști – Diploma, deja aflat la a opta ediție în 2021.
 
Festivalul va fi găzduit de mai multe spații din incinta Combinatului și va fi un moment de comunicare accentuată nu doar pentru tinerii artiști, ci și pentru Combinat.
 
Obiectivele pe care ni le propunem sunt: promovarea tinerilor artiști români prin expunerea acestora într-un spațiu dedicat lor, promovarea potențialului creativ și cultural al Combinatului, la nivel local și național, atragerea publicului larg către Combinat, prin organizarea festivalului Diploma și a altor proiecte culturale pe tot parcursul unui an.