The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ASER deschide seria evenimentelor cu Inov’Up, în perioada 3-4 martie

Articol / 17 Feb 2021 / The Institute
  • ASER deschide seria evenimentelor cu Inov’Up, în perioada 3-4 martie
1/1
ASER te invită la cea de-a treia ediție a evenimentului Inov’Up, care va avea loc online, pe 3 și 4 martie și care va explora spațiul intraprenoriatului, antreprenoriatului și digitalizării împreună cu oameni de afaceri de top.

Launch your future career

În prima zi, Radu Georgescu, co-fondator Gecad Venture, va face o introducere în lumea intraprenoriatului și antreprenoriatului, vorbind despre experiența personală în domeniul de business. De asemenea, participanții vor avea ocazia să interacționeze, printre mulți alții, cu Cristian Tudor de la Microsera și Cristian Chifoi, fondatorul Bubble Waffles, care le vor împărtăși poveștile lor de succes, precum și modurile în care au reușit să aducă inovația în afacerile lor. În urma discuțiilor, aceștia vor primi răspunsuri la multe din curiozitățile atât legate de primii pași ai unei afaceri, cât și despre evoluția acesteia.

Orbitate around digitalization

În a doua zi, Valentin Radu, CEO al Omniconvert, va vorbi despre impactul pe care digitalizarea l-a avut asupra omenirii, precum și despre evoluția pe care o va avea mediul de business în anii ce urmează. Publicul va acumula cunoștințe, va construi noi perspective și își va schimba viziunea despre domeniul de afaceri și despre direcția de digitalizare a unui business.

Înscrierile se fac aici, până în data de 2 martie. Pentru mai multe detalii, accesează paginile de Facebook și Instagram ASER, recum și website-ul.

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. 

.