The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Igloo și Ideal Standard România celebrează arhitectura la feminin

Articol / 01 Mar 2021 / The Institute
  • Igloo și Ideal Standard România celebrează arhitectura la feminin
1/1
În luna martie, igloo împreună cu Ideal Standard România celebrează arhitectura la feminin prin campania online Luna Arhitectelor, ce se desfășoară pe pagina de Instagram igloo media.

Fiecare zi din timpul săptămânii dezvăluie profilul unei arhitecte de la noi, pornind de la întrebările: Ce înseamnă pentru tine arhitectura? Ce înseamnă să fii femeie într-un domeniu precum arhitectura? Ce arhitectă (sau artistă/designer etc.) te inspiră și crezi că merită să fie cunoscută mai bine și publicului?.

Răspunsurile sunt însoțite de un portret inedit al arhitectelor (într-un cadru intim, pe șantier sau desenând) și de câteva imagini din proiecte proprii de arhitectură sau design interior.

Departe de a epuiza tema, campania încearcă să dea un contur subiectiv și mai degrabă spontan a ceea ce ar putea să însemne arhitectură feminină – ce particularități are, cum se disting, într-un domeniu predominant masculin, sensibilitatea și privirea unei arhitecte, cum înțelege și proiectează spațiul o arhitectă. Nu în ultimul rând, e o invitație de a fi mai prezenți și mai atenți la arhitectura construită de femeile, uneori nevăzute, de lângă noi.

Sunteți așteptați, așadar, pe Instagram, unde cititoarele igloo pot primi zilnic un mărțișor sub forma unui giftbox special, împachetat de igloo & oferit de Ideal Standard, conținând cel mai recent album igloobest Locuințe colective. Selecție 2021, alături de un vin Corcova și ciocolată artizanală Răzvan de la Prăvălia Idicel.