The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un-hidden Romania - Open Call pentru Fotografia de Street Art

/ 02 Noi 2021 / Andra Mihai
  • Un-hidden Romania - Open Call pentru Fotografia de Street Art
1/1

Dacă fotografiezi street art, participă la noul apel deschis lansat de Save or Cancel, în cadrul programului multianual Un-hidden Romania. Primul apel premiază 3 fotografii care surprind într-un mod remarcabil lucrări street art din spațiile publice din țară.

Citește regulamentul apelului deschis și folosește formularul de pe aceeași pagină pentru a te înscrie. Poți trimite până la trei fotografii, în perioada 1 – 30 Noiembrie 2021, ora 23:59. Selecția fotografiilor este realizată prin vot public anonim online, pe website-ul programului Un-hidden Romania.

Apelul deschis acordă 3 premii, care nu se pot cumula. În plus, fotografiile premiate beneficiază de promovare în cadrul acțiunilor programului cultural Un-hidden Romania și în cadrul expoziției din Mai 2023, în București. În funcție de calitatea înscrierilor, unele dintre imagini pot fi selectate pentru publicare în viitoarea carte Un-hidden Romania, lansată în cadrul expoziției menționate mai sus.

Save or Cancel production va publica rezultatele selecției în luna Decembrie 2021, onlinepe website-ul programului, https://un-hidden.ro.

Înscrie-te în acest apel deschis pentru a contribui la cartarea lucrărilor de street art în spații publice din România. Accesează formularul de înscriere.

Programul Un-hidden Romania poate fi urmărit pe: 

Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/
----------------------------------------

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București), Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București), Amural (Brașov), Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța), Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul
 
Co-finanțat de AFCN

Despre Save or Cancel
Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale