The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

A Feelings Confession, o nouă colecție de bijuterii

/ 08 Noi 2021 / Andra Mihai
  • A Feelings Confession, o nouă colecție de bijuterii
1/1

Bon Bijou continuă seria bijuteriilor inspirate de lucrările marilor artiști. De data aceasta omagiul îi este adus lui Yves Klein, autorul celui mai frumos și clar albastru, unul dintre fondatorii curentului artistic Nouveau réalisme de la jumătatea secolului XX.

Noua colecție artistică A Feelings Confession este constituită din trei piese “perfect imperfecte” creată ca un manifesto emoțional.  

A Feelings Confession este un acord deplin între albastru și auriu, între infinit și imaterial, realizată integral din porțelan glazurat cu aur lichid, perle de cultură și cristale naturale. 

O simplă confesiune a acelor emoții pe care cu toții merităm să le simțim, o trezire la noul realism al deceniului 2 al secolului XXI.

1st piece: Monogold- Un portal către absolut.

2nd piece: Le câlin - O reprezentare emoțională mai degrabă decât una plastică .

3rd piece: The Blue - O captură a infinitului. 

“A Feelings Confession” este disponibilă online pe www.bon-bijou.com și în showroom-ul Bon Bijou de pe Strada Tokio nr. 8.