The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Reprezentații cu strângere de fonduri pentru refugiați la Teatrul de Artă București

Articol / 23 Mar 2022 / Andra Mihai
  • Reprezentații cu strângere de fonduri pentru refugiați la Teatrul de Artă București
1/1
„Oleanna” de David Mamet – reprezentație cu strângere de fonduri pentru refugiați –
și „Iepurele alb” – reprezentație specială pentru copii și familii din Ucraina
la Teatrul de Artă București, pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului
 

 Pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, Teatrul de Artă București a pregătit două reprezentații speciale.

De la ora 12.30, spectacolul „Iepurele alb”
– teatru de păpuși, se va juca exclusiv pentru copii și familii din Ucraina. Intrarea acestora este liberă, iar evenimentul este comunicat în limbile ucraineană și engleză, pe grupurile de suport și în centre de zi din București.

„Ne dorim ca de spectacolul „Iepurele alb” să afle cât mai multe familii cu copii, din Ucraina, pe care le așteptăm, cu toată bucuria, pentru a le oferi un mic moment de încântare, într-un limbaj al emoțiilor, universal. Numărul de locuri este limitat (75) iar rezervările prealabile sunt necesare. De aceea – și ne adresăm acum publicului nostru bucureștean – dacă cunoașteți Centre de zi, ori familii care găzduiesc familii din Ucraina, v-am fi recunoscători că le dați de veste. Dacă găzduiți familii din Ucraina care își doresc să vadă spectacolul, contactați-ne!” - declară cei de la Teatrul de Artă 

DETALII ȘI REZERVĂRI

Limba română – tel. 0040.745.259.585, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro
Limba ucraineană – tel. 0040.751.889.274
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/688533482340625

De la ora 19.00, spectacolul „Oleanna” de David Mamet, cea mai recentă premieră a Teatrului de Artă București, se va juca în scopul strângerii de fonduri pentru refugiați. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi direcționate către Asociația ANAID ai cărei voluntari și traducători întâmpină zi și noapte, în autogările Obor și Filaret, refugiați ucraineni, în majoritate mame cu copii și persoane în vârstă, însoțiți adesea de animalele lor de companie. Le oferă mâncare, ceai cald, cafea, produse de strictă necesitate, cazare și informații despre transport.

BILETE pentru reprezentația „Oleanna” se găsesc pe mySTAGE și Eventbook.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/518903106634433/

„Le mulțumim din suflet echipelor artistice ale celor două spectacole, Ana Crăciun Lambru, Lavinia Pop Coman (Iepurele alb), Cristiana Luca, Lucian Pavel, Bogdan Budeș (Oleanna), pentru disponibilitate și generozitate, voluntarei noastre, Elena Scaleţchi, pentru traducere și pentru disponibilitatea de a prelua rezervări în limba ucraineană, doamnei Silvia Asandi și îngerilor de la Fundația Romanian Angel Appeal, pentru îndrumare și pentru rapida transmitere a informațiilor pe grupuri de suport și la Centrul de zi Ominis.”- afirmă echipa Teatrului de Artă