The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Hai să descoperi la atelierul de film Super 10!

Articol / 10 Iun 2022 / Andra Mihai
  • Hai să descoperi la atelierul de film Super 10!
1/1
Dacă ai între 14-19 ani, ești la liceu și ai o pasiune pentru film, echipa Super te invită la atelierul de film Super de anul acesta!

Atelierul de film este dedicat tuturor adolescenților care doresc să experimenteze cu mediul audiovizual, indiferent de experiența anterioară. În cadrul întâlnirilor cu trainerii, aceștia vor fi îndrumați în procesul de realizare al unui scurtmetraj nonficțional, învățând totodată care sunt pașii necesari, dar și cum să se raporteze critic la alegerile lor și la limbajul cinematografic.

Anul acesta, atelierul de film va avea loc în timpul ediției aniversare Super10, în perioada 28 august - 04 septembrie și revine într-o nouă formă, care gravitează în jurul observației și nonficțiunii.

Cei 9 participanți vor fi îndrumați pe parcursul zilelor de atelier de către echipa de traineri Super formată din Dana Bunescu, Neil Coltofeanu, Tudor Jurgiu și Vlad Petri.

În cadrul întâlnirilor cu trainerii, cei 9 participanți se vor implica în crearea și realizarea scurtmetrajelor, sub îndrumarea trainerilor. Participanții vor lucra în echipe, vor filma și își vor monta scurtmetrajele, ce vor fi proiectate în penultima zi din festival.

Atelierul de film Super e spațiul perfect în care îți poți dezvolta creativitatea, explorând toate posibilitățile oferite de domeniul cinematografiei, vei lega prietenii și vei învăța cât de importantă e colaborarea și munca în echipă. Nu conteaza dacă ai sau nu experiență, pasiunea și curiozitatea față de acest domeniu sunt mult mai importante.

Formularul se găsește aici, iar înscrierile se pot face până pe 5 iulie.

Rezultatele selecției participanților vor fi comunicate la scurt timp, prin e-mail.

În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților din afara Bucureștiului.

Detalii pe:

facebook

site

instagram

TikTok

Susține Super pe Patreon