The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

News | New European Bauhaus

Articol / 15 Dec 2022 / Andra Mihai
  • News | New European Bauhaus
1/1
Inițiativa Noul Bauhaus European este susținută de mai multe oportunități de finanțare ale UE, iar aceste instrumente de finațare diverse și complementare vin să sublinieze caracterul transdisciplinar al inițiativei.

Așadar, site-ul web a fost actualizat recent cu informații despre oportunitățile de finanțare pentru anii 2023 și 2024,  iar mai jos încercăm o recapitulare a apelurilor, prezentate în funcție de tipul principal de impact pe care îl urmăresc:

-Mobilizarea programelor UE pentru transformarea spațiilor la nivel lcoal (2023-2024). Detalii aici
Apeluri de propuneri care vizează sprijinirea transformării concrete a mediului construit și a stilurilor de viață asociate la nivel local.

- Mobilizarea programelor UE dedicate inovației (2023-2024). Detalii aici
Apeluri de propuneri care vizează sprijinirea inovației, durabilității, incluziunii și esteticii.

- Mobilizarea programelor UE pentru difuzarea noilor sensuri (2023-2024). Detalii aici.
Proiecte care chestionează perspective și mentalități din jurul valorilor estetice, sustenabilității și incluziunii.
 

Informațiile despre fiecare apel includ datele apelurilor, bugetul, eligibilitatea și link-uri către informații suplimentare.
Mai multe detalii aici