The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

News from the New European Bauhaus

Articol / 11 Ian 2023 / Andra Mihai
  • News from the New European Bauhaus
1/1
NEB Prizes 2023

Au mai rămas doar trei săptămâni în care te poți înscrie la cea de-a 3-a ediție NEB Prizes. Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 31 ianuarie, 2023.

Premiile NEB pun accent și scot în evidență proiecte și idei remarcabile care reunesc oamenii pentru a construi un viitor mai frumos, mai durabil și mai incluziv.
Noutatea ediției din 2023 este că aplicațiile sunt deschise și pentru Balcanii de Vest, pe lângă statele membre UE.
De asemenea, aplicanții care nu au reușit să obțină niciun premiu la edițiile NEB Prizes 2021 și 2022 sunt eligibili să aplice din nou.


[webinar]: Practici circulare de tratare a apelor uzate

Data: 20 ianuarie 2023
Ora: 11:00 - 12:30 CET
Înregistrări aici 
 
ReThink (partenerul NEB) invită publicul la un webinar despre cum să profitați de potențialul enorm al recuperării valorii din apele uzate - căldură, electricitate, nutrienți și îngrășăminte și reutilizării apei filtrate cu experții olandezi în tratarea apelor uzate - Merle de Kreuk de la TU Delft și Koen Maathuis de la Waternet.


The 11th Annual A+Awards 
 
Architizer (prietenul NEB), cea mai mare platformă online pentru arhitectură din lume, și-a lansat oficial cea de-a 11-a ediție anuală a premiilor Architizer A+, subliniind rolul arhitecturii într-o lume în continuă schimbare.
 
Cea de-a 11-a ediție a A+Awards este deschisă pentru înscrieri, cu termenul limită final de înscriere 27 ianuarie 2023. Firmele și proiectele de toate dimensiunile, locațiile și tipurile sunt eligibile pentru înscriere, cu 240 de premii A+ disponibile pentru toate tipologiile arhitecturale și categorii de concepte. Înscrierile sunt evaluate de peste 250 de jurați din domenii diverse precum modă, publicație, design de produs, imobiliare, tehnologie și afaceri, reflectând varietatea largă de domenii care sunt influențate de meșteșugul arhitecturii și construcțiilor. 
 
Mai multe detalii pot fi accesate aici


Sursă: New European Bauhaus Community updates