The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cunoaşte-ţi publicul ţintă și comunică pentru el la aBC #13

Articol / 09 Mar 2023 / Andra Mihai
  • Cunoaşte-ţi publicul ţintă și comunică pentru el la aBC #13
1/1
Şirul întâlnirilor lunare de business și networking desfășurate sub bagheta aBC – a Business of Creativity Society continuă, marți, 14 martie 2023, de la ora 18:30 la NOD – Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160. Ediția de primăvară aduce în prim plan relaţia cu beneficiarii şi crearea profilului consumatorilor, cu ajutorul profesioniștilor invitaţi: Sorana Leru – Arhitect de Interior, Cofondatoare MiSo Architects, Sergiu Califar – Arhitect de Interior, Fondator PURE MESS DESIGN şi Bianca Gheorghescu – Business Consultant, Fondatoare Business SISTERHOOD.

Dacă ai deja un business în arhitectură, design interior, domenii creative sau ești practicant și vrei să o iei pe calea antreprenoriatului – fie că ești freelancer, soloprenor sau colaborator într-o echipă mai mare – atunci întâlnirile de business creativ și networking sunt pentru tine!

Întâlneşti  arhitecți cu experiență, designeri și profesioniști în domeniu creativ şi înveţi cum să conturezi profilul clientului ideal,  cum să comunici pentru ei și cum să atragi clienții potriviți afacerii tale în domeniul creaţiei. De asemenea, povestim cu invitații întâlnirii și despre practici profesionale, cum procedează ei în business-ul lor creativ și ne împărtășesc din experiența lor antreprenorială.

Tema întâlnirii aBC #13 din martie este BUYER PERSONA – conturarea profilul clientului ideal, dar și provocări cu care se confruntă business-urile de design interior, cu ajutorul profesioniștilor invitaţi:

·         Sorana Leru, arhitect de Interior şi Cofondator MiSo Architects, cu o experienţă de peste 8 ani în a gestiona relaţiile cu beneficiarii din lumea amenajărilor interioare.

·         Sergiu Califar, arhitect de Interior şi Fondator PURE MESS DESIGN, un mare căutator de frumos cu un portofoliu de proiecte foarte vast, până în prezent.

·         Bianca Gheorghescu- Business Consultant, Fondatoarea programului Business SISTERHOOD cu experienţă de peste 16 ani şi colaborări cu unele din cele mai mari branduri internaţionale.

“Antreprenorii creativi, indiferent că vorbim despre arhitecţi care regândesc oraşul sau sunt designeri ai spaţiilor de locuit, au abordări creative şi în modul de a se promova şi de a converti clienţii de la prima impresie. Prin urmare, ne dorim să supravieţuiască provocărilor, indiferent de industrie şi astfel să ne bucurăm de produsele şi de serviciile lor.”, spune Armina Popeanu, arhitect și antreprenor, mintea creativă a seriei de întâlniri lunare aBC – a Business of Creativity.

Participarea la întâlnirile aBC – a Business of Creativity este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS, și NOD MAKERSPACE însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: www.antreprenoriatcreativ.ro.

Întâlnirile acestui an se desfășoară lunar, în fiecare a doua marți din lună, la Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160, București. Descoperă întregul calendar al anului 2023 aici.

Întâlnirea lunii martie este marți, 14.03 de la ora 18:30 la NOD Makerspace.

***

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.