The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

EFFIE Awards 2023 anunță Președintele Juriului

Articol / 16 Mai 2023 / Andra Mihai
  • EFFIE Awards 2023 anunță Președintele Juriului
1/1
CRISTINA VINCENZA SACCÀ este președintele juriului de anul acesta al ediției aniversare EFFIE Awards România 2023.

Despre Cristina Vincenza

Cristina Vincenza Saccà este SVP Consumer Marketing & Sponsorship, Europe, Mastercard, compania globala de tehnologie in industria de plati, care deschide posibilitati de nepretuit pentru noi toti. În calitate de lider in ceea ce priveste Publictatea, Sponzorizarile, Media, Digital si  activitatile de Cercetare pentru regiuna europeana a companiei globale, principalul ei obiectiv in activitatea de zi cu zi este sa dezvolte si sa creasca interatiunea cu brandul in peste 40 de tari.

Înainte de a face parte din familia MasterCard, Cristina Vincenza a fost director al Membership Rewards pentru American Express în cadrul filialei italiene. Ea aduce la Premiile EFFIE peste 20 de ani de experiență în lucrul cu echipele de marketing, creștere strategică și management de produs. Mai jos sunt câteva gânduri pe care ea ni le-a împărtășit cu privire la Effie Awards:

"În rolul meu la Mastercard sunt norocoasă să fiu înconjurată de o echipă de colegi creativi, pasionați și orientați spre rezultate. Dar este întotdeauna minunat să ieși din cotidian și să ai șansa de a fi inspirat de toate celelalte proiecte extraordinare; de aceea aștept cu nerăbdare să prezidez juriul Effie Awards România, care celebrează cele mai bune realizări din industria românească de marketing și comunicare."

20 de ani de campanii transformate în benchmark-uri


Au fost pregătite atât o galerie specială care recunoaște campaniile câștigătoare de Grand Effie, adevărate repere ale excelenței în marcom, cât și interviuri cu reprezentatii companiilor care au obtinut rezultate remarcabile de-a lungul anilor. Aruncă o privire aici.

***

Parteneri: PRESENTING PARTNERS: George, Coca-Cola, Kaufland, Telekom, Heineken și Mastercard; STRATEGIC PARTNERS: Nielsen IQ; Deloitte: , AUDITORUL OFICIAL AL PROCESULUI DE JURIZARE EFFIE; CREATIVE PARTNER: Publicis România; MEDIA PARTNERS: ProTV, IQ Ads, Smark, Pagina de media, The Institute.

Effie Awards 2023 este un eveniment realizat de IAA și UAPR.

Află mai multe aici:

Website

Facebook

Linkedin

Instagram

Celebrating Grand Effies

***

Despre EFFIE Awards:

EFFIE Awards este un festival internațional sub licența EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing și comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR).